Αιματηρή κατάληξη είχε το θρίλερ ομηρίας στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας άνδρας κρατούσε με την απειλή όπλου την αδελφή του.

Τοξικομανής είναι πιθανότατα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης του αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα στην οδό Στρωμνίτσης στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, καθώς αυτοπουροβολήθηκε και τραυμάτισε την αδελφή του και έναν αστυνομικό. Εκεί βρίσκεται ήδη ήδη η αδελφή του ενώ ελεγχόμενη είναι η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 424.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια του συμβάντος στο διαμέρισμα βρισκόταν εκτός από τον δράστη και την αδελφή του και η μητέρα τους.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας κρατούσε με την απειλή όπλου την αδελφή του και τα δύο παιδιά της, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στο διαμέρισμα στην οδό Στρωμνίτσης. Η γυναίκα  τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και άμεσα κατέφθασε περιπολικό έφτασε στην περιοχή όπου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο δράστης πυροβόλησε εναντίον του ενός αστυνομικού και τον τραυμάτισε.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το σπίτι, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο ένοπλος σε κατάσταση αμόκ και απειλούσε την αδελφή του με τα παιδιά της. Διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ κατέφθασαν στο σημείο και πριν από λίγο έληξε με αιματηρό τρόπο η κατάσταση ομηρίας. 

Ο αστυνομικός και η γυναίκα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας τους.

Πηγή βίντεο: thestival.gr