Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, το DEREE – The American College of Greece ανακοινώνει την έναρξη ταχύρρυθμων μαθημάτων στις 12 Οκτωβρίου, για νέους και νέες που δεν μπόρεσαν να αρχίσουν τις σπουδές τους στο DEREE το Σεπτέμβριο. 

Για όσους ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το DEREE και να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα γνωριμίας ‘Discover DEREE Day’ την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου.

Τον φετινό Σεπτέμβριο, το DEREE υποδέχτηκε 630 νέους φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό: 483 νέους από Ελλάδα που θα σπουδάσουν αποκλειστικά στο DEREE ή παράλληλα με το ελληνικό πανεπιστήμιο, αλλά και 147 φοιτητές από άλλες χώρες που το επέλεξαν είτε για 4ετείς σπουδές είτε για ένα εξάμηνο study abroad σε συνεργασία με τα πανεπιστήμιά τους στο εξωτερικό (Αμερική, Ευρώπη, Ασία).

Γιατί όμως ακόμη περισσότεροι νέοι επιλέγουν το DEREE; Η ερώτηση έχει πολλές απαντήσεις που συνοψίζονται στους παρακάτω βασικούς λόγους:

  • Για τα σύγχρονα προγράμματα σπουδών που διαμορφώνονται ανάλογα με τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς. 
  • Για το αμερικανικό μοντέλο εκπαίδευσης που βοηθά τον σπουδαστή να αναπτύξει την κριτική του σκέψη. 
  • Για το διπλό πτυχίο, αναγνωρισμένο σε ΗΠΑ και Ευρώπη. 
  • Για το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης που προσφέρει και φέτος 3 εκατ. ευρώ. 
  • Για το διεθνές περιβάλλον σπουδών που βοηθά τον σπουδαστή να γίνει «πολίτης του κόσμου». 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το DEREE, επισκεφθείτε το campus στο ‘Discover DEREE Day’ την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου. Δηλώσεις συμμετοχής στο www.acg.edu ή στο 210 600 9800, εσωτ. 1410.