current views are: 1

24 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση03:30

«Άνω κάτω» ο καιρός – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Παραμένει άστατος ο καιρός και σήμερα Πέμπτη. 

 

Δημοσίευση 03:30’
αρθρο-newpost

Παραμένει άστατος ο καιρός και σήμερα Πέμπτη. 

 

Παραμένει άστατος ο καιρός και σήμερα Πέμπτη.

Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα ανατολικά με γρήγορη βελτίωση, με νέα επιδείνωση αργά το απόγευμα στα δυτικά με βροχές και καταιγίδες. 

Στην Αττική θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Oι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και σταδιακή εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή πρόσκαιροι όμβροι. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς βροχές οι οποίες από αργά το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου. στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: παροδική συννεφιά. Πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων κυρίως στη Θεσσαλία. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: παροδική συννεφιά κυρίως τις πρωινές ώρες όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στις Κυκλάδες. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και σταδιακή βελτίωση. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.