Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα, Πέμπτη. Τα φαινόμενα στην ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους έντονα και πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση. Βορειοανατολικοί άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές.

Aναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και σταδιακά από τα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς στη δυτική Πελοπόννησο τοπικά ισχυρές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στο νοτια ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες που στην ανατολική στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νοτια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου και στη νοτια Κρήτη έως 27 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα νοτια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κυρίως στα βόρεια του νομού θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.