Έρευνες σε πολυκατοικία στο κέντρο του Βόλου, στη διασταύρωση των οδών Γαλλίας και Περεβού, διεξάγει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από το πρωί.

Ο Γιώργος Πετρακάκος, συνεργός του Νίκου Μαζιώτη και ένας από τους ληστές του Διστόμου συνελήφθη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε πολυκατοικία στο Βόλο, την οποία και παρακολουθούσαν και μόλις είδαν τον Πετρακάκο να βγαίνει με μια γυναίκα, του πέρασαν χειροπέδες.

Οι αρχές συνέλαβαν και έναν ακόμη άνδρα που ήταν μαζί του, ενώ εντοπίστηκαν και όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, η πολυκατοικία στην οποία νοίκιαζε ο Γ. Πετρακάκος έχει έξι ορόφους και είναι αρκετά παλιά και το ενοίκιο χαμηλό. Όπως δήλωσε στο newpost, γείτονας στην περιοχή:

«δεν είχαμε αντιληφθεί κάτι ύποπτο, ούτε είχε δώσει κάποιο δικαίωμα. Οι αστυνομικοί ήρθαν στις 9 το πρωί και απέκλεισαν την περιοχή. Αυτή την ώρα γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος στην πολυκατοικία».

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και δεν επιτρέπουν τη διέλευση πεζών και οχημάτων στην οδό Περεβού. 

Και δεύτερη γιάφκα

Σε περιοχή του Βόλου, στη Νέα Ιωνία, διεξάγεται και δεύτερη επιχείρηση από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τον εντοπισμό και άλλων μελών της συμμορίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη γιάφκα στη συμβολή των οδών Καραμπατσάκη και Παπάφη έχουν επίσης βρεθεί όπλα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικούς μήνες σε μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΚΑΜ σε ύποπτα κρησφύγετα στη Νέα Αγχίαλο Βόλου συνελήφθησαν δύο ληστές του Διστόμου και εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός, ενώ ένας εκ των τριών δραστών αυτοπυροβολήθηκε κατά την έφοδο της Αντιτρομοκρατικής.