Συγκλονίζει η καταγγελία μιας 60χρονης από τη Βουλγαρία, σύμφωνα με την οποία τής επιτέθηκε ο πρώην εργοδότης της, με θύμα και το 2χρονο εγγονάκι της. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το περιστατικό προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελέως Πύργου

Σύμφωνα με την καταγγελία της 60χρονης στην εφημερίδα «Πατρίς», ο λόγος της επίθεσης ήταν  τα χρήματα που της χρωστούσε ο εργοδότης της και εδώ και δύο χρόνια δεν της έδινε προφασιζόμενος οικονομικούς λόγους.

Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται η ίδια, το περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί, αφού από την επίθεση που δέχθηκε η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και το 2 ετών εγγονάκι της, το οποίο είχε εκείνη την ώρα μαζί της.

Το χρονικό

Η 60χρονη Γεωργία Ράτκα Γεωργίεβα πήγε την περασμένη εβδομάδα μαζί με το 2 ετών εγγόνι της και τον ανιψιό της, να ζητήσει τα χρήματα – ποσό των 120 ευρώ – που της χρωστούσε ο πρώην εργοδότης της σε χωριό του δήμου Πύργου, όπου αυτός διαμένει.

Όμως, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και η γυναίκα δέχθηκε επίθεση, από τον πρώην εργοδότη της, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος φέρεται να πέταξε προς το μέρος της, μπρίκι με καυτό καφέ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο καυτός καφές να πετύχει την ίδια στο στέρνο αλλά ακόμα πιο πολύ το άτυχο αγοράκι – μόλις 2 ετών – που εκείνη την ώρα η γυναίκα κρατούσε στην αγκαλιά της.

Όπως κατήγγειλε η κυρία Ράτκα, ο πρώην εργοδότης της, προσπάθησε να της επιτεθεί ξανά ωστόσο ο ανιψιός της που ήταν μαζί της, την προστάτευσε και την πήρε μακριά από το σπίτι.

Το 2 ετών αγοράκι, έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί οι γιατροί, όπως αναφέρει η γυναίκα, έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Πάτρας.