Συνελήφθη στις Σέρρες 30χρονος για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 30χρονος επέβαινε σε όχημα μαζί με δύο ανήλικα αδέλφια, 12 και 13 ετών αντίστοιχα, όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς το βράδυ της περασμένης Τετάρτης

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης το προηγούμενο βράδυ είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 12χρονου, έναντι χρηματικής αμοιβής, ύψους 15 έως 30 ευρώ.

Παράλληλα, έπειτα από την έρευνα των αστυνομικών Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών που ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, λίγες μέρες νωρίτερα, είχε ασελγήσει και στα δύο αδελφάκια, ενώ κατά την τελευταία τριετία προέβαινε συστηματικά σε παρόμοιες πράξεις με θύμα τον 13χρονο, έναντι αμοιβής κάθε φορά.

Ο 30χρονος παιδόφιλος εργαζόταν περιστασιακά σε λούνα-παρκ, ενώ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση.

Στο όχημά του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (USB stick), ενώ από το σπίτι του κατασχέθηκαν τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και δύο σκληροί δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων, το περιεχόμενο των οποίων ερευνάται.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ, την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν άλλες περιπτώσεις ανηλίκων που έπεσαν θύματά του.