Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας​, 42χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων  κατηγορούμενος για λαθρεμπορία υγρών καυσίμων και φορολογικές παραβάσεις.

Ειδικότερα, σε φορολογικό έλεγχο που έγινε στο πρατήριο υγρών καυσίμων, για το χρονικό διάστημα από 01/01/2013 έως 26/04/2013, προέκυψε να έχει διαθέσει στην κατανάλωση 1.853,29 λίτρα πετρέλαιο κίνησης, το οποίο δεν προέκυπτε από τις αγορές του από τις εταιρείες πετρελαιοειδών.

Οι διαφυγόντες δασμοί, φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις που στερήθηκε το Δημόσιο ανέρχονται στο ποσό των 1.078,53 ευρώ. Επίσης, για το ίδιο χρονικό διάστημα, προέκυψε η μη έκδοση παραστατικών πώλησης/διακίνησης συνολικής μικτής αξίας 8.026,18 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ για τις παραβάσεις ενημερώθηκαν η αρμόδια Δ.Ο.Υ και το αρμόδιο Τελωνείο για την επιβολή των διοικητικών κυρώσεων.

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, θα συνεχιστούν οι έλεγχοι σε όλο το δίκτυο της διακίνησης των υγρών καυσίμων.