Άστατο παραμένει το σκηνικό του καιρού και σήμερα, Τετάρτη.

Συγκεκριμένα αναμένεται σταδιακή ενίσχυση των βορείων ανέμων, στα 7 μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Στην Αττική θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και από το απόγευμα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-25 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3-4 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί, νοτιοανατολικοί, 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως κεντρικά. Στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά, ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-22 βαθμούς Κελσίου.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-26 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ υπάρχει η πιθανότητα πρόσκειρων καταιγίδων μέχρι το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-26 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας θα υπάρξει κυρίως στην Κρήτη.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και από το μεσημέρι στις Κυκλάδες, τοπικά, 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-27 βαθμούς Κελσίου.