Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη και πρόσκαιρες βροχές στα Δωδεκάνησα αναμένονται για αύριο, Πέμπτη, με το σκηνικό του καιρού να είναι φθινοπωρινό.

Βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, ενώ αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς κελσίου (Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: στη Θράκη γενικά αίθριος. Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια μέχρι και το μεσημέρι. άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην Κρήτη. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 19 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα Δωδεκάνησα το μεσημέρι. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 19 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.