Ξεχωριστή νότα στο Σύνταγμα την τρίτη ημέρα «Αγανακτησης». Ένα ζευγάρι ένωσε τις τύχες του υπό τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων μεταφέροντας σε όλους τον παλμό της αισιοδοξίας για μία νέα ζωή. Η νύφη και ο γαμπρός δεν... κλέφτηκαν απλώς αγνάκτησαν και αυτοί με τη σειρά τους. Στην Πλατεία Συντάγματος αλλά και σε πλατείες και άλλων μεγάλων πόλεων σε όλη τη χώρα έδωσαν και τη Παρασκευή, μέλη του κινήματος «Αγανακτισμένοι» πολίτες. Χιλιάδες κόσμου κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας για να δείξει την οργή του. Αρκετοί πολίτες αγνόησαν την βροχή και βρέθηκαν στην οδό Αμαλίας.

Ο καιρός δεν ήταν ούτε αυτό το απόγευμα της Παρασκευής σύμμαχος με τους διαδηλωτές δυσχεραίνοντας τις συνθήκες της διαμαρτυρίας.

Ωστόσο, ο παλμός σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν έλειψε ούτε χθες. Με ομπρέλες και πανό οι διαδηλωτές φώναζαν έξω από τη Βουλή το σύνθημα «Κλέφτες, κλέφτες».

Για ακόμη μία ημέρα γονείς με τα παιδιά τους, νέοι και συνταξιούχοι κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης για ένα δυναμικό και ενθουσιώδες παρόν. Το newpost είναι εκεί.

«Δεν τα φάγαμε μαζί», «Ψωμί, παιδεία, ελευθερία,  η χούντα δεν τελείωσε το 73'» επικρατούν.

Στους δρόμους οι πολίτες σε Τρίπολη και Καλαμάτα

Δυναμικό «παρών» έδωσαν κι χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Τρίπολης στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, φωνάζοντας συνθήματα κατά του μνημονίου. Η συμμετοχή των "Αγανακτισμένων" πολιτών ήταν λίγο μικρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, με τη διαφορά ότι σήμερα υπήρχε περισσότερος παλμός.

Αντίστοιχη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στην Καλαμάτα, όπου παρά τη βροχή κυρίως νέοι, σαφώς λιγότεροι από τα προηγούμενα βράδια, βγήκαν στην πλατεία 23ης Μαρτίου στο ιστορικό κέντρο, δηλώνοντας την αντίθεσή τους στην πολιτική του μνημονίου και των νέων μέτρων λιτότητας.

Υποτονική ήταν η συμμετοχή στη συγκέντρωση των "Αγανακτισμένων" πολιτών στην Κόρινθο, που πραγματοποιήθηκε έξω από τα δικαστήρια της πόλης.