Με ένταση ολοκληρώθηκε η κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα, η οποία εξοργισμένη από τη στάση του δολοφόνου του παιδιού της, του πέταξε ένα μπουκάλι. «Για να με θυμάσαι» του είπε χαρακτηριστικά. 

Συγκεκριμένα, η Μάγδα Φύσσα, ολοκληρώνοντας την κατάθεσή της, πέταξε ένα μπουκάλι με νερό που κρατούσε στα χέρια της εναντίον του Γιώργου Ρουπακιά, λέγοντάς του: «Αυτό για να με θυμάσαι».

Την θέση της μητέρας της πήρε η αδελφή του Παύλου, Ειρήνη Φύσσα, η οποία δεν άντεξε ούτε λίγα λεπτά και ξέσπασε σε κλάματα. Ζήτησε να βγεί έξω και έτσι η δίκη διακόπηκε για τις 8 Οκτωβρίου

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης υπήρξαν συνεχείς εντάσεις, με την μητέρα του Παύλου Φύσσα να προσπαθεί να καταθέσει εν μέσω αντεγκλήσεων με τους δικηγόρους των κατηγορουμένων.

Το τελευταίο περιστατικό έγινε όταν τον λόγο πήρε συνήγορος υπεράσπισης κατηγορουμένου της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ζήτησε το λόγο για να μιλήσει. Η Μάγδα Φύσσα είπε χαρακτηριστικά: «Για όσο θέλω για να καταθέσω την άποψή μου». 

Τότε, φίλος του Παύλου Φύσσα φώναξε απο το ακροατήριο «θες να δικάσεις μήπως; Δικηγόροι των φονιάδων».

Οι συνήγοροι της Χρυσής Αυγής, ζήτησαν να βγεί έξω γιατί είναι μάρτυρας και ο φίλος του Παύλου Φύσσα άρχισε να φωνάζει «δεν είμαι μάρτυρας», αποχωρώντας από την αίθουσα.