current views are: 4

6 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση11:57

Τραγικό τέλος για την φοιτήτρια στο Παγκράτι – Βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό του σπιτιού της

Νεκρή βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη της οποία τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου.

Δημοσίευση 11:57’
αρθρο-newpost

Νεκρή βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη της οποία τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου.

Νεκρή βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη της οποία τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε στο φωταγωγό πολυκατοικίας στο Παγκράτι.

Δυστυχώς το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της 21χρονης φοιτήτριας, την οποία οι συγγενείς της αναζήτησαν και μέσω της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» λύθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η άτυχη φοιτήτρια βρέθηκε χθες το βράδυ στον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου διέμενε με τους γονείς της, από τον πατριό της και φέρει συντριπτικά κατάγματα σε όλο της το σώμα.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης, όταν οι γονείς της 21χρονης έφυγαν πολύ νωρίς το πρωί από το σπίτι για το καφενείο όπου διατηρούν στη λεωφόρο Υμηττού στο Παγκράτι.

Όταν το βράδυ επέστρεψαν στο σπίτι και δεν βρήκαν εκεί τη Μαρία, αφού την αναζήτησαν και δεν μπορούσαν να τη βρουν, πήγαν στην αστυνομία. Όμως έπρεπε να περάσει το 24ωρο για να ξεκινήσουν επισήμως οι έρευνες. Την έψαξαν σε σπίτια φίλων και γνωστών αλλά δεν ήταν πουθενά.

 Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα ενώ η σορός της κοπέλας διακομίστηκε στο νεκροτομείο, όπου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή και θα δοθούν αρκετές απαντήσεις στην περίεργη αυτή υπόθεση. Πάντως οι αστυνομικοί αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και της εγκληματικής ενέργειας και της αυτοκτονίας.

Στο σπίτι της δεν βρέθηκε ούτε και κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας από την 21χρονη φοιτήτρια.


σχετικα αρθρα