Νεκρή στο φωταγωγό του σπιτιού της βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη που είχε εξαφανιστεί στο Παγκράτι και τα ερωτήματα για τον θάνατό της είναι πολλά και ακόμη αναπάντητα με την αστυνομία να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς δεν υπάρχει σημείωμα αυτοκτονίας, δεν υπάρχουν ενδείξεις ληστείας. Το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας είναι επίσης πιθανό.

Την ίδια ώρα, ο πατριός της, Μάρκος Μπιμπαϊ, τονίζει ότι δεν πιστεύει ότι η θετή του κόρη του είχε λόγους να αυτοκτονήσει. 

«Κάθε μέρα κοιτούσαμε με την γυναίκα μου τον φωταγωγό, γιατί αμέσως το μυαλό μας πήγε εκεί και δεν είδαμε τίποτα» δήλωσε ο πατριός της νεκρής φοιτήτριας στον ΑΝΤ1 και ανέφερε ότι έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο την αστυνομία για να μάθει που είναι η κόρη του.

Σύμφωνα με τον πατριό της Μαρίας, ο ίδιος ενημερώθηκε από έναν γείτονα ο οποίος τον επισκέφτηκε στο καφενείο όπου εργαζόταν και του ζήτησε να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι.

«Τότε ήταν που κατάλαβα ότι κάτι κακό συνέβη στη Μαρία αφού την αναζητούσαμε από την περασμένη εβδομάδα. Θέλω να λάμψει η αλήθεια και να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου» υπογραμμίζει.

«Όλες τις ημέρες, μαζί με τη γυναίκα μου, κοιτάγαμε στο φωταγωγό και δεν βλέπαμε τίποτα. Πώς βρέθηκε εκεί ξαφνικά;» αναρωτιέται ο ίδιος που ζούσε με τη σύζυγό του στο ίδιο διαμέρισμα με την άτυχη φοιτήτρια. «Η κόρη μου είχε κινητικά προβλήματα στα πόδια, εκ γενετής, πώς μπόρεσε λοιπόν να ανεβεί στο περβάζι; Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, που ήταν 1,55 ύψος. Να λάμψει η αλήθεια και οι δολοφόνοι να πάνε φυλακή, αυτό ζητάω» δήλωσε ο πατριός στο Srar.

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο καιρό η νεαρή, που σπούδαζε νηπιαγωγός, έδειχνε αρκετά προβληματισμένη: Είχε απομακρυνθεί από τους φίλους της και την οικογένεια της και είχε κλειστεί στον εαυτό της.Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση με έναν 23χρονο από τον οποίο χώρισε πρόσφατα, αλλά ακόμη είναι άγνωστο πόσο την επηρέασε αυτός ο χωρισμός. Η Μαρία δεν γνώρισε τον πραγματικό της πατέρα και ζούσε από τριών χρονών με τον πατριό και τη μητέρα της. Είχε δύο ετεροθαλή αδέλφια.