ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο συνεργάτης του Πετρακάκου (φωτό)

Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου 2015, 15:38 / Ανανεώθηκε 7 Οκτωβρίου 2015, 15:38
Αυτός είναι ο συνεργάτης του Πετρακάκου (φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφίες και στοιχεία για τον κατηγορούμενο ως συνεργάτη του Γιώργου Πετρακάκου. 

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφίες και στοιχεία για τον κατηγορούμενο ως συνεργάτη του Γιώργου Πετρακάκου

Ο 35χρονος Φώτης Ασημακόπουλος, συνελήφθη στις 24 Σεπτεμβρίου κατά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα στον Βόλο. Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει εκείνη την ημέρα τόσο τον Γιώργο Πετρακάκο όσο και την σύντροφό του.

Πρόκειται για τον:

Ασημακόπουλο Φώτιο του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεν. την 23-02-1980, στην Αθήνα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, στη διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν το παραπάνω πρόσωπο, έχει προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.