ΕΛΛΑΔΑ

To ΔΝΤ... κατανοεί τους «Αγανακτισμένους»

Δημοσίευση 27 Μαΐου 2011, 10:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
To ΔΝΤ... κατανοεί τους «Αγανακτισμένους»
Facebook Twitter Whatsapp
Οι κινητοποιήσεις του κινήματος των «Αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας δεν θα μπορούσαν να μη φτάσουν μέχρι την Ουάσινγκτον και στα αυτιά και τα μάτια των ιθυνόντων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με την εκπρόσωπό του να εκφράζει την... κατανόηση του ΔΝΤ προς τους διαδηλωτές.
Οι κινητοποιήσεις του κινήματος των «Αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας δεν θα μπορούσαν να μη φτάσουν μέχρι την Ουάσινγκτον και στα αυτιά και τα μάτια των ιθυνόντων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με την εκπρόσωπό του να εκφράζει την... κατανόηση του ΔΝΤ προς τους διαδηλωτές. Η Καρολίν Άτκινσον είπε ότι «στόχος του προγράμματός μας, του προγράμματος της κυβέρνησης και της υποστήριξής μας είναι να βάλουμε την Ελλάδα σε τροχιά ανάκαμψης, σε τροχιά ανάπτυξης, σε τροχιά σταθερότητας με καλύτερες επιλογές και ευκαιρίες για τους πολίτες της. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν δύσκολες στιγμές σήμερα και κατανοούμε ότι ο ελληνικός λαός τις αντιμετωπίζει αλλά στόχος είναι να βρεθούν σε μια καλύτερη θέση».

Οι κινητοποιήσεις αυτές, πάντως, έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στο ΔΝΤ, αφού τις βλέπουν ως ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός.