Τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου συνελήφθησαν στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, πέντε Έλληνες (59χρονος, 54χρονος, 41χρονος, 59χρονο και 62χρονη) και ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων, μετά από έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικο΄λι σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ιδιοκτησίας 48χρονου Χανιώτη, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι, ο 54χρονος και ο 38χρονος ως εργαζόμενοι του καταστήματος, είχαν επιτρέψει και συνέδραμαν τους 59χρονους, τον 41χρονο και την 62χρονη, στη διενέργεια του ηλεκτρονικού τυχερού παιγνίου «φρουτάκια» με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών τους οποίους είχαν τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος.

Κατασχέθηκαν συνολικά έξι  ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 1.350 ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι  συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.


TAGS