Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής η αποτρόπαιη δολοφονία Πακιστανού, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τεμαχισμένo στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων και σε διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 4.1.2011 όταν στη Χωματερή είχε βρεθεί το κεφάλι του άτυχου μετανάστη, ενώ την επόμενη μέρα η αστυνομία βρήκε τα υπόλοιπα κομμάτια του τεμαχισμένου πτώματος, σε διαμέρισμα στου Αμπελοκήπους, στο οποίο οι δράστες είχαν βάλει φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστες είναι τρεις άλλοι Πακιστανοί 22, 26 και 34 ετών, οι οποίοι είχαν απαγάγει το θύμα για λύτρα.

Συγκεκριμένα, κρατώντας όμηρο τον ομοεθνή τους ζητούσαν χρηματικό ποσό από τον πατέρα του στο Πακιστάν, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Επειδή όμως τους γνώριζε τον σκότωσαν και τεμάχισαν το πτώμα για να τον εξαφανίσουν, πετώντας το ένα μέρος στη χωματερή και το άλλο στο διαμέρισμα.

Σε βάρος των κατηγορούμενων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ όπως έγινε γνωστό ο 26χρονος είναι ήδη προφυλακισμένος για άλλη απαγωγή ομοεθνή του που είχε διαπράξει.