Απίστευτη συμπεριφορά συνεχίζει να επιδεικνύει ο οδηγός που κατέβασε χθες το μεσημέρι τον 10χρονο μαθητή από το ΚΤΕΛ Αρχαίας Κορινθίας, επειδή δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο του 1 ευρώ, καθώς ούτε ένα συγγνώμη δεν απηύθυνε στοιχειωδώς στο πατέρα του παιδιού, στην μεταξύ τους επικοινωνία.

Αυτό ομολογεί στο newpost o πατέρας κ. Μάριος Κομπορόζος, ο οποίος, ιδιαίτερα θορυβημένος από το περιστατικό, δεν κρύβει την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά εναντίον του οδηγού. 

Απο χθες που συνέβη αυτό είμαι πολύ αναστατωμένος. Πριν από λίγο μάλιστα μίλησα με τον οδηγό και αντί να μου ζητήσει συγγνώμη, αυτό που βρήκε να μου πει ήταν : γιατί να πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο τώρα είναι το καλύτερο για την ψυχολογία του παιδιού, το οποίο από χθες είναι πολύ άσχημα και δεν ήθελε ούτε να πάει στο σχολείο. Έχω την πρόθεση να κινηθώ νομικά, περισσότερο για το δίκαιο του παιδιού μου. 

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και θορυβημένος από το γεγονός είναι και ο προϊστάμενος του ΚΤΕΛ Κορινθίας κ. Π. Μάρκελλος, ο οποίος δήλωσε στο newpost: 

Είναι ντροπή αυτό που έγινε τόσο για εμένα προσωπικά, όσο και για όλους τους υπαλλήλους του ΚΤΕΛ Κορινθίας. Δεν δίνω κανένα δίκαιο στον οδηγό, είναι κατακριτέο και απορώ και εγώ πως έγινε, γιατί ο συγκεκριμένος οδηγός είναι από τους καλύτερούς μας, τόσο σαν οδηγός όσο και σαν άνθρωπος. Θεωρώ ότι ήταν μια μεμονωμένη, αψυχολόγητη ενέργεια που δεν θα επαναληφθεί. Από την πλευρά μας ζητήσαμε ήδη συγγνώμη από τον πατέρα και ελπίζω συντομα το επεισόδιο να θεωρηθεί λήξαν.

Όλα ξεκινησαν χθες το μεσημέρι γύρω στις 12.30, όταν το παιδί σταμάτησε το λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να μπορέσει να πάει στο σπίτι του, μετά το τέλος του σχολείου.

Παρότι μετέφερε την σχολική του τσάντα και ήταν φανερό ότι επέστρεφε από το σχολείο, ο οδηγός του ζήτησε την σχετική μαθητική κάρτα για να... επιβεβαιώσει την ταυτότητά του και όταν το παιδί του απάντησε ότι δεν την έχει ακόμη, ο υπεύθυνος του λεωφορείου του είπε να πληρωσει το αντίτιμο του εισιτηρίου, που είναι ένα ευρώ.

Όταν το παιδί απάντησε πως δεν έχει χρήματα μαζί του, ο άνδρας του είπε χαρακτηριστικά ''Εγώ δεν είμαι φιλανθρωπικό ίδρυμα, πες στη μάνα σου'' και του ζήτησε να κατέβει από το λεωφορείο.

Την στιχομυθία άκουγε από το κινητό τηλέφωνο του παιδιού ο παππούς του, ο οποίος λίγο αργότερα ήρθε και το πήρε από το δρόμο, όπου βρίσκονταν, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.