Νεφώσεις αλλά και βροχές θα περιλαμβάνει ο καιρός, αύριο Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Toπικές νεφώσεις αναμένονται στην ανατολική Ελλάδα, με πιθανότητα ασθενών σποραδικών βροχών μέχρι το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, τοπικά έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-26 βαθμούς Κελσίου (στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη).

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών σποραδικών βροχών μέχρι το απόγευμα θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς σποραδικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-22 βαθμούς Κελσίου (στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3-4 βαθμούς χαμηλότερη).

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών σποραδικών βροχών, κυρίως στις βορειότερες περιοχές μέχρι το απόγευμα, αναμένονται για Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμενονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-26 βαθμούς Κελσίου (στην Ήπειρο 3-4 βαθμούς χαμηλότερη).

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες (κυρίως στην βόρεια Κρήτη). Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στις Κυκλάδες 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-26 βαθμούς Κελσίου.