Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές! To συγκεκριμένο ρητό θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά και μέχρι τώρα έχει επαληθευτεί, αφού οι άνδρες έχουν όντως μία αδυναμία στις ανοιχτόχρωμες γυναίκες. Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει όμως είναι ποια ακριβώς απόχρωση του ξανθού είναι αυτή που μαγνητίζει το ανδρικό φύλο. Οι άνδρες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο ξανθό των '70s, που έχει επανέλθει πάλι στη μόδα και θεωρείται το «νέο ξανθό».

Το νέο ξανθό: σε ποιες πασαρέλες το είδαμε!

Πολλές ήταν οι πασαρέλες που φιλοξένησαν το νέο ξανθό, ωστόσο οι πιο χαρακτηριστικοί οίκοι που το ανέδειξαν ήταν οι Dior, Etro, Balmain, Alberta Ferretti, Derek Lam και John Richmond.


"Το νέο ξανθό έχει καταβολές από την δεκαετία του 70, γίνεται ψυχρό και θυμίζει στάρλετ εκείνης της εποχής. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της τέλειας απόχρωσης του νέου ξανθού είναι αυτό της Mia Farrow", μας λέει ο hair - stylist Νικόλας Βιλλιώτης και συνεχίζει: "Για να καταφέρεις να πετύχεις αυτά τα φυσικά ξανθά του μπεζ και της άμμου ακόμα και στα καστανά μαλλιά καλό είναι να κάνεις πρώτα πολλές, πολλές ανταύγειες που σημαίνει ότι αποχρωματίζεις λίγο τα μαλλιά και στην συνέχεια περνάς το χρώμα της αρεσκείας σου από πάνω. Με τον τρόπο αυτό δεν ταλαιπωρείς κιόλας τα μαλλιά πολύ και βλέπεις πιο καθαρά αυτές τις ψυχρές αποχρώσεις".

Σε ποιες όμως επιδερμίδες ταιριάζει το συγκεκριμένο χρώμα; Μπορούν να το επιλέξουν όλες ή μήπως υπάρχουν κάποια dont's που θα σε βάλουν σε δεύτερες σκέψεις πριν το κάνεις; "Ταιριάζει απόλυτα σε λευκές επιδερμίδες. Μια γυναίκα, όμως, που θα επιλέξει το συγκεκριμένο χρώμα αφού έχει κάνει ηλιοθεραπεία και έχει μαυρίσει θα αδικηθεί πολύ. Αυτές οι γυναίκες με αυτά τα χρώματα καλό είναι να προτιμήσουν τις θερμές αποχρώσεις", συμβουλεύει ο αγαπημένος μας αλλά και πολλών διάσημων ελληνίδων, Νικόλας Βιλλιώτης.

Ηοw to για να διατηρήσεις το χρώμα: "Οι ανταύγειες και το χρωμογαλάκτωμα που περνάς από πάνω μετά σου αποδίδει το ιδανικό χρώμα και διατηρείται τέλειο αν το επαναλαμβάνεις ανά δύο μήνες. Βέβαια, η ρίζα πρέπει να μένει λίγο (είναι πάντα sexy!). Από εκεί και πέρα, πρέπει να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας με εντατικές μάσκες πολλές φορές την εβδομάδα ή ακόμη και σε κάθε λούσιμο", είναι η συμβουλή που δίνει ο Νικόλας Βιλλιώτης.
Πηγή: t-life.gr