Συνελήφθη στο Μαρούσι ένας 33χρονος άνδρας, για ληστείες που διέπραττε, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή μαχαιριού, σε φαρμακεία της Γλυφάδας και του Αμαρουσίου. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατ' εξακολούθηση, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών, καθώς και παραβίαση περιοριστικών όρων.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, μετά από πολυήμερη έρευνα για υποθέσεις ληστειών σε φαρμακεία, ταυτοποίησε τον δράστη των ληστειών και εξακρίβωσε τον τρόπο δράσης του.

Aπό τον Σεπτέμβριο ο συλληφθείς ενεργώντας πάντα μόνος του, αποσπούσε από τους ιδιοκτήτες ή υπαλλήλους των φαρμακείων χρηματικά ποσά και στη συνεχεία διέφευγε με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Στην κατοχή του, καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,2 γραμμαρίων και ένα μαχαίρι.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις ληστειών- τρεις στη Γλυφάδα και μία στο Μαρούσι- ενώ ερευνάται η συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλα αδικήματα.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.