Το e-table καινοτομεί και δίνει μια διάσταση εταιρικής ευθύνης στη βασική υπηρεσία του, που είναι η online κράτηση σε εστιατόρια, στηρίζοντας οικογένεις που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε».

Πιο συγκεκριμένα, το e-table έως τις 31 Οκτωβρίου προσφέρει ένα ευρώ στο «Μπορούμε» για κάθε online κράτηση.

Με τον τρόπο αυτό:

* οικογένειες που πιστοποιημένα χρειάζονται στήριξη θα λάβουν οικονομική βοήθεια

* ο οποιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα να στηρίξει τις οικογένειες αυτές με ένα κλικ και χωρίς να χρειάζεται να δώσει ο ίδιος χρήματα: απλά κάνοντας ηλεκτρονικά και εντελώς δωρεάν την επόμενη του κράτηση σε κάποιο εστιατόριο μέσω του e-table.gr

* οι νέοι χρήστες που θα κάνουν online κράτηση θα γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα του e-table.gr όπως οι δωρεάν αποκλειστικές εκπτώσεις αλλά και η μεγάλη ευκολία της διαδικασίας

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στις οικογένειες με τη μορφή δωροεπιταγών σουπερ μάρκετ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια» της μη κερδοσκοπικής οργάνωης «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ενέργεια, ο Κωνσταντίνος Σαριδάκης, συνιδρυτής του e-table.gr αναφέρει:

Στο e-table.gr αναγνωρίζουμε ότι οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη την κοινωνία όπως και η κοινωνία έχει ανάγκη τις επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτό και καθώς μεγαλώνουμε δεσμευόμαστε να ενσωματώνουμε όλο και περισσότερες πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις δραστηριότητες μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι κάτι τέτοιο αποτελεί όχι μόνο καλή επιχειρηματική πρακτική αλλά και ευκαιρία για την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών που δημιουργούν αξία τόσο για τους χρήστες μας όσο και για την κοινωνία. 

Η διαφάνεια του προγράμματος διασφαλίζεται με τη συμμετοχή των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια», και ειδικότερα με τον έλεγχο τόσο των κριτηρίων ένταξης των ωφελούμενων στο πρόγραμμα όσο και των αποδείξεων των αγορών προκειμένου να διαπιστωθεί ότι οι δωροεπιταγές εξαργυρώθηκαν αποκλειστικά σε τρόφιμα. Επιπρόσθετα, στο τέλος της ενέργειας το e-table.gr με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» θα συντάξουν και θα δημοσιεύσουν σχετική απολογιστική αναφορά.

Μάθετε περισσότερα στο www.e-table.gr/csr