ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Ταχύρρυθμα προγράμματα μετεκπαίδευσης στη γαστρονομία και τη ζαχαροπλαστική

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Ταχύρρυθμα προγράμματα μετεκπαίδευσης στη γαστρονομία και τη ζαχαροπλαστική

Ταχύρρυθμα μαθήματα μετεκπαίδευσης στην υψηλή γαστρονομία και την υψηλή ζαχαροπλαστική διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Cook Gourmet

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 120 ώρες

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Νοέμβριος 2015

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Τόνοι μελανιού έχουν ξοδευτεί για να γραφτεί η ιστορία της παγκόσμιας γαστρονομίας. Τόνοι τροφίμων και ιδιαίτερων προϊόντων έχουν χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν όλες οι συνταγές που μαγεύουν τον ουρανίσκο μας και τις υπόλοιπες αισθήσεις μας.

Αυτό το σεμιναριακό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής υψηλών προδιαγραφών, στοχεύει στο να παρέχει γνώση στην αιχμή της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής. Το πρόγραμμα PASTRY GOURMET περιλαμβάνει 24 sessions στα εργαστήρια της σχολής με κάθε συνάντηση να αποτελεί μία διαφορετική θεματική ενότητα στο χώρος της μοντέρνας Αρτοζαχαροπλαστικής.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ: μοντέρνες τεχνικές αρτοποιίας, minimal dessert, ψυκτοποίηση γλυκών, χρήση υγρού αζώτου, pre-dessert, gluten free παρασκευές, σοκολάτα, ζαχαρόπαστα και η χρήση της, gourmet πρωινά, Νεοϋορκέζικα cup cakes, διακόσμηση επιδορπίων, διεθνείς τάσεις στη ζαχαροπλαστική τέχνη.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Απευθύνεται σε εργαζόμενους στον τομέα του επισιτισμού, σε αποφοίτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, σε αποφοίτους δημοσίων ΟΤΕΚ, σε αποφοίτους ΟΑΕΔ, σε απόφοιτους Λυκείου και σε όλους τους λάτρεις της κουζίνας.

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ:

* Παροχή συσσωρευμένων γνώσεων οι οποίες αποκτούνται τουλάχιστον με 5ετή πείρα και σε εξειδικευμένες εταιρίες.

* Διδάσκονται προγράμματα που δεν υπάρχουν στην αγορά.

* Χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης για τον εμπλουτισμό του βιογραφικού των συμμετεχόντων.

* Η Πρώτη και Mοναδική σχολή στην Ελλάδα μέλος του WORLD ASSOCIATION OF CHEF SOCIETIES

* H μόνη σχολή που βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας «Οι φίλοι του Διονύσου», μέλος της ΙΝΤΕRNATIONAL ACADEMY OF GASTRONOMY

* Διαθέτουμε τις πλέον Σύγχρονες Εγκαταστάσεις και Εργαστήρια με τον Τελειότερο Εξοπλισμό στα πρότυπα των μεγαλύτερων επισιτιστικών μονάδων.

* Η μόνη σχολή στο ΒΙΒΛΙΟ GUINNESS.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ: απορρόφηση σε gourmet εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, ζαχαροπλαστεία, λειτουργία boutique ζαχαροπλαστείου, κρουαζιερόπλοια, delicatessen αρτοζαχαροπλαστεία

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. 2) Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής

Pastry Gourmet

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 120 ώρες

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Νοέμβριος 2015

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Τόνοι μελανιού έχουν ξοδευτεί για να γραφτεί η ιστορία της παγκόσμιας γαστρονομίας. Τόνοι τροφίμων και ιδιαίτερων προϊόντων έχουν χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν όλες οι συνταγές που μαγεύουν τον ουρανίσκο μας και τις υπόλοιπες αισθήσεις μας.

Αυτό το σεμιναριακό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής υψηλών προδιαγραφών, στοχεύει στο να παρέχει γνώση στην αιχμή της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής. Το πρόγραμμα PASTRY GOURMET περιλαμβάνει 24 sessions στα εργαστήρια της σχολής με κάθε συνάντηση να αποτελεί μία διαφορετική θεματική ενότητα στο χώρος της μοντέρνας Αρτοζαχαροπλαστικής.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ: μοντέρνες τεχνικές αρτοποιίας, minimal dessert, ψυκτοποίηση γλυκών, χρήση υγρού αζώτου, pre-dessert, gluten free παρασκευές, σοκολάτα, ζαχαρόπαστα και η χρήση της, gourmet πρωινά, Νεοϋορκέζικα cup cakes, διακόσμηση επιδορπίων, διεθνείς τάσεις στη ζαχαροπλαστική τέχνη.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Απευθύνεται σε εργαζόμενους στον τομέα του επισιτισμού, σε αποφοίτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, σε αποφοίτους δημοσίων ΟΤΕΚ, σε αποφοίτους ΟΑΕΔ, σε απόφοιτους Λυκείου και σε όλους τους λάτρεις της κουζίνας.

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ:

* Παροχή συσσωρευμένων γνώσεων οι οποίες αποκτούνται τουλάχιστον με 5ετή πείρα και σε εξειδικευμένες εταιρίες.

* Διδάσκονται προγράμματα που δεν υπάρχουν στην αγορά.

* Χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης για τον εμπλουτισμό του βιογραφικού των συμμετεχόντων.

* Η Πρώτη και Mοναδική σχολή στην Ελλάδα μέλος του WORLD ASSOCIATION OF CHEF SOCIETIES

* H μόνη σχολή που βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας «Οι φίλοι του Διονύσου», μέλος της ΙΝΤΕRNATIONAL ACADEMY OF GASTRONOMY

* Διαθέτουμε τις πλέον Σύγχρονες Εγκαταστάσεις και Εργαστήρια με τον Τελειότερο Εξοπλισμό στα πρότυπα των μεγαλύτερων επισιτιστικών μονάδων.

* Η μόνη σχολή στο ΒΙΒΛΙΟ GUINNESS.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ: απορρόφηση σε gourmet εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, ζαχαροπλαστεία, λειτουργία boutique ζαχαροπλαστείου, κρουαζιερόπλοια, delicatessen αρτοζαχαροπλαστεία

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. 2) Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.

3) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο