Συλλαλητήρια κατά του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα διοργανώνουν ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ σήμερα, ημέρας ψήφισης του νομοθετήματος στη Βουλή.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο συλλαλητήριο που διοργανώνει στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα, τονίζοντας ότι με το πολυνομοσχέδιο «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επεκτείνει και στο Δημόσιο τις μειώσεις συντάξεων και τις αυξήσεις ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, που έχει ήδη θεσπίσει για τον Ιδιωτικό Τομέα».

Ξεχωριστό συλλαλητήριο διοργανώνει στις 6.30 μ.μ. το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, αντιδρώντας στη «διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, στη νέα  φοροεπιδρομή και την αφαίμαξη στο λαϊκό εισόδημα».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει για ψήφιση στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο Τα μέτρα που περιλαμβάνει είναι φωτιά και αποτελούν τα προεόρτια της πιο σκληρής και σαρωτικής επίθεσης που θα συνεχιστεί τον Νοέμβρη, με στόχο την πλήρη διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης, τσάκισμα στους μισθούς, σε συντάξεις και σε εργασιακά δικαιώματα», επισημαίνει το ΠΑΜΕ σε σχετική ανακοίνωσή του.