Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ, στην περιοχή της Ανάληψης.

Όπως έγινε γνωστό, οι συλληφθέντες -24, 27 και 29 ετών αντίστοιχα- φέρονται ότι συμμετείχαν σε ομάδα 20-25 ατόμων, που σε μία καταδρομικού τύπου επιχείρηση, εμφανίστηκαν, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μπροστά στο σύνδεσμο-«στόχο», εναντίον του οποίου πέταξαν τέσσερις αυτοσχέδιες βόμβες-μολότοφ και δύο πυρσούς, πριν εξαφανιστούν.

Την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν στο εσωτερικού του συνδέσμου φίλοι του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να αναφερθεί τραυματισμός τους, παρά μόνο υλικές ζημιές στη τζαμαρία του συνδέσμου και σε σταθμευμένο δίκυκλο.

Με βάση το προανακριτικό υλικό, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στη σύλληψη των τριών ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, εμπρησμό, έκρηξη, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις των νόμων περί εκρηκτικών υλών, όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, με την οποία οδηγούνται στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.