current views are: 1

19 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση19:20

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε μηχανές στο Μοσχάτο

Εξαρθρώθηκε σπείρα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές μοτοσυκλετών τις οποίες στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και μεταπωλούσαν τα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά.

Δημοσίευση 19:20’
αρθρο-newpost

Εξαρθρώθηκε σπείρα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές μοτοσυκλετών τις οποίες στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και μεταπωλούσαν τα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά.

Εξαρθρώθηκε σπείρα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές μοτοσυκλετών τις οποίες στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και μεταπωλούσαν τα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά.

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης τέσσερις Έλληνες εκ των οποίων ένας 21χρονος, μία 20χρονη και δύο ανήλικοι και τρεις υπήκοοι Αλβανίας εκ των οποίων ένας 19χρονος, ένας 20χρονος και μία 45χρονη. Επιπλέον συνελήφθη και ένας 49χρονος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος καθώς και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τους ανήλικους, μαζί με τον 21χρονο και την 20χρονη, να έχουν στην κατοχή τους κινητήρα μοτοσυκλέτας με αποσβεσμένα στοιχεία.

Από έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου, εξακριβώθηκε ότι ο 19χρονος μαζί με τους δύο ανηλίκους, προέβαιναν στην αφαίρεση μοτοσυκλετών από την περιοχή, τις οποίες στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν στην οικία της 45χρονης και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά.

Από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εξαρτημάτων διαφόρων μοτοσικλετών καθώς και ένας σκελετός μηχανής με αποσβησμένο αριθμό πλαισίου.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Ειδικό Ανακριτή.


σχετικα αρθρα