Ένταση για το «ακαταλόγιστο» του Ολλανδού ανιματέρ που μαχαίρωσε 11χρονο από τη Ρωσία

Ένταση για το «ακαταλόγιστο» του Ολλανδού ανιματέρ που μαχαίρωσε 11χρονο από τη Ρωσία

Ο 20χρονος ανιματέρ από τη Ρωσία δικάστηκε από το Δικαστήριο της Νεάπολης, και κρίθηκε ως άτομο μειωμένου καταλογισμού, αφού διαπιστώθηκε πως έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν του εγκλεισμού σε ψυχιατρικό κατάστημα, όπου και βρίσκεται μέχρι και σήμερα. 

H δίκη του σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης ξεκίνησε σήμερα σε ιδιαίτερα τεταμένη ατμόσφαιρα, λόγω ακριβώς του ακαταλόγιστου το οποίο ζητούν οι δικηγόροι του να του αναγνωριστεί. Δεν έλειψε η ένταση μεταξύ των δικηγόρων της υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής, γεγονός που οδήγησε και στην προσωρινή διακοπή της δίκης, όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Οι συνθήκες και κυρίως οι αφορμές κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό που κατάστρεψε για πάντα τις ζωές της οικογένειας από τη Ρωσία, καθώς εξακολουθεί 2,5 χρόνια μετά να ζει το δικό της Γολγοθά, δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Κυρίως επειδή το 13χρονο σήμερα θύμα δεν είναι σε θέση να καταθέσει αλλά ούτε και ο Ολλανδός δράστης που εκτίει την πρωτόδικη ποινή του έγκλειστος σε ψυχιατρικό κατάστημα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο