Συνεργεία ΕΜΑΚ αναζητούν στον Κηφισό για την αγνοούμενη γυναίκα στο Καματερό, που αναζητείται για δεύτερη μέρα.

Από το πρωί άνδρες της ΕΜΑΚ, σε ομάδες, ψάχνουν στους αγωγούς προς τον Κηφισό, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί η άτυχη γυναίκα να παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και να εγκλωβίστηκε σε κάποιον αγωγό. 

Υπενθυμίζεται ότι άρχισε χθες το μεσημέρι από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της να πάει στο σχολείο για να πάρει τα παιδιά. Ωστόσο δεν έφτασε στο σχολείο και ο σύζυγός της ενημέρωσε τις αρχές. 

Την ίδια ώρα συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία η οποία δημιούργησε τεράστια προβλήματα σε όλη τη χώρα και σημαδεύτηκε από ανθρώπινη απώλεια, ενός 40χρονου άνδρα στο Μενίδι.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό χτες, όταν ο άνδρας οδηγούσε στην κεντρική οδό Αριστοτέλους στην περιοχή του Μενιδίου.  Εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης, το αυτοκίνητο πλημμύρισε και στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει την μητέρα του, πνίγηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, ο άνδρας μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αγία Ολγα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η 70χρονη μητέρα του εισήχθη στο νοσοκομείο Γεννηματάς με χτύπημα στο κεφάλι