Συλλαλητήριο στην πλατεία Ομονοίας, κατά των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση, πραγματοποιείται σήμερα το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ έχουν προγραμματιστεί σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Σε ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το ΠΑΜΕ, αναφέρει ότι τα νέα μέτρα «φορτώνουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων, και φέρνουν ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα».

Το επόμενο Σάββατο 4 Ιουνίου στις 11 το πρωί ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν από κοινού συλλαλητήριο στην πλατεία Ομονοίας και όχι στην πλατεία Κλαυθμώνος όπως είχε αρχικά εξαγγελθεί .

«Δεν φθάνει να καταδικάζουμε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Σ΄αυτόν τον αγώνα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τους καπιταλιστές ιδιοκτήτες του πλούτου της χώρας, που τον παράγουν οι εργαζόμενοι», δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο) στην Ομόνοια, προσθέτοντας ότι «ξεκινάμε από το πεδίο της οικονομίας και πρέπει να ολοκληρώσουμε τον αγώνα με την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων».

Η συγκέντρωση στην Ομόνοια, κατά των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ολοκληρώθηκε και οι διαδηλωτές πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή.

Σε ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ αναφέρει ότι «τα νέα μέτρα φορτώνουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων και φέρνουν ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα».

Το επόμενο Σάββατο, 4 Ιουνίου, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συλλαλητήριο στην πλατεία Ομονοίας πάλι κι όχι στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
TAGS