Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ο δράστης που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 50χρονο στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα προσαχθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου προκειμένου να του απαγγείλει κατηγορίες, ο 45χρονος που δολοφόνησε με μαχαίρι τον 50χρονο από την Ιαλυσό, σήμερα το απόγευμα, έπειτα από έντονη λογομαχία που είχαν, όπως αναφέρει το rodiaki.gr.

Ο δράστης, παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές που είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνητό σε όλο το νησί μετά το φονικό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΑΤ Ιαλυσού  όπου και κρατείται για να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη.

Από τα πρώτα στοιχεία που έδωσε στις αστυνομικές αρχές, είπε ότι θόλωσε και ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, παρά να το φοβερίσει. Παραδέχθηκε ότι νωρίτερα είχαν έντονη λογομαχία με απειλές και βρισιές και ότι δεν ήξερε τι έκανε.

Το φονικό που συγκλονίζει την περιοχή σημειώθηκε στις 5 παρά 10 σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με την Ροδιακή, δράστης και θύμα είχαν νωρίτερα τσακωθεί όχι για ιδιαίτερα σοβαρό λόγο.

Ο δράστης, άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε καταφέρνοντας έτσι θανατηφόρα χτυπήματα στα πλευρά και στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά όταν έφθασαν εκεί παρά τις προαπάθειες που κατέβαλαν  ήταν πλέον αργά καθώς ο άτυχος είχε ξεψυχήσει.

Ο δράστης κατάγεται από την Αλβανία, ενώ το θύμα κατοικούσε στην Ιαλυσό και εργάζονταν ως υπάλληλος σε συνοικιακό κατάστημα. Στο σημείο μετέβησαν αμέσως  αξιωματικοί της αστυνομίας, ενώ ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου και ο αρμόδιος Ιατροδικαστής.