current views are: 3

26 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση04:00

Καλυτερεύει ο καιρός από σήμερα

Με καλό γενικά καιρό θα κυλήσει η νέα εβδομάδα

Δημοσίευση 04:00’
αρθρο-newpost

Με καλό γενικά καιρό θα κυλήσει η νέα εβδομάδα

Με καλό γενικά καιρό θα κυλήσει η νέα εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά: Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται λίγες αραιές νεφώσεις.

Στην αρχή της ημέρας και το βράδυ θα έχουμε κρύο, αλλά η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει έως τους 18 με 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς. Στην Πελοπόννησο θα επικρατεί ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 με 24 βαθμούς, όμως το πρωί και το βράδυ θα κάνει κρύο. Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 και από το απόγευμα 5 μποφόρ. Στην Κρήτη προβλέπονται, παροδικές νεφώσεις και λίγες ασθενείς βροχές και θα πνέουν δυνατοί βοριάδες.

Η θερμοκρασία θα φτάσει έως 19 με τους 21 βαθμούς. Στο Καστελλόριζο θα σημειωθεί βροχή μικρής διάρκειας και θα πνέουν ασθενείς άνεμοι. Στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες, αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και τοπικά στις Κυκλάδες μέχρι 7 μποφόρ και τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 21 με 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται, τοπικές νεφώσεις, πολλές ώρες με ήλιο και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Στη νότια Εύβοια θα πνέουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα πεδινά στους 19 με 21 βαθμούς και στα ορεινά τους 17. Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν βοριάδες 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.

Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


σχετικα αρθρα