Αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου θα καταθέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή το Σάββατο.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Γιαννακόπουλος, θα ζητήσει από τον κ. Καμμένο το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπό μου από τον Καμμένο στη Βουλή, προχωρώ σε κατάθεση αγωγής εναντίον του, ως οφείλω, προκειμένου να υπερασπιστώ την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψή μου.

Το ποσό το οποίο θα ζητήσω θα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας.

Προχωρώ σ’ αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο. Ελπίζω ότι για την αντίστοιχη ποινική διαδικασία η Βουλή των Ελλήνων θα άρει τη βουλευτική ασυλία του Καμμένου καθώς προτίθεμαι να υποβάλλω και σχετική μήνυση. Η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση «εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν», όπως είχε πει ο Αριστοτέλης…

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ στη Βουλή το Σάββατο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε καταγγείλει πως δεχόταν πιέσεις από τον κ. Γιαννακόπουλος για να τοποθετηθούν φιλικά προσκείμενοι άνθρωποί του στο υπουργείο Υγείας.