Με κίνητρο τη ληστεία πέντε Ρομά, οι οποίοι είναι ήδη έγκλειστοι, στραγγάλισαν 75χρονο στο σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη τον Δεκέμβριο του 2012, όπως προέκυψε μετά από έρευνα του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δράστες είναι πέντε Ρομά, οι οποίοι είναι ήδη έγκλειστοι καταστημάτων κράτησης, για διάπραξη σωρείας ληστειών και κλοπώνΌπως διαπιστώθηκε, οι δράστες, ξημερώματα της 12-12-2012 άρχισαν από τα Άνω Λιόσια και πήγαν στην οικία του θύματος στο Πόρτο Ράφτη.

Στην συνέχεια πήγαν στην οικία του  από το παράθυρο της κουζίνας έκλεψαν αντικείμενα και δολοφόνησαν τον άτυχο 75χρονοΟι δράστες είχαν αφαιρέσει και το αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο στις 26-12-2012 βρέθηκε ολοσχερώς καμένο σε αγρόκτημα της Παιανίας.

Όπως προέκυψε οι δράστες από τον Μάρτιο του 2012, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε διάφορες  περιοχές της Ελλάδας και σε βάρος τους είχε σχηματισθεί δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.