current views are: 2

29 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση06:33

Καταγγελία σοκ- Παιδόφιλος παρενόχλησε 6χρονο κοριτσάκι σε δημόσιο νοσοκομείο!

Σε μια καταγγελία που δεν χωρά ανθρώπινος νους προχώρησε μια γυναίκα, μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. 

Δημοσίευση 06:33’
αρθρο-newpost

Σε μια καταγγελία που δεν χωρά ανθρώπινος νους προχώρησε μια γυναίκα, μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. 

Σε μια καταγγελία που δεν χωρά ανθρώπινος νους προχώρησε μια γυναίκα, μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της γυναίκας ένας άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά την κόρη της κατά την νοσηλεία της σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η γυναίκα το παιδί της 6 ετών νοσηλευόταν στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Στις 25 οκτωβρίου, ξημερώματα 26 Οκτωβρίου στις 04:30 π.μ. η ίδια βρισκόταν στον θάλαμο μαζί με άλλες δύο γυναίκες και τα παιδιά τους.

Ξαφνικά, η μία μητέρα δίπλα της ξύπνησε από θόρυβο που άκουσε και είδε στο κρεβάτι της μικρής να βρίσκεται ένας άντρας ημίγυμνος και το κοριτσάκι να είναι ξεγυμνωμένο και αυτό!

Η γυναίκα αμέσως έβαλε τις φωνές και ο άνδρας τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, από την ασφάλεια του νοσοκομείου της είπαν ότι ο παιδόφιλος κατάφερε και διέφυγε και ότι θα ερευνηθεί το περιστατικό.

Η μητέρα ωστόσο καταγγέλλει το νοσοκομείο για αμέλεια, λέγοντας πως δεν αντιμετωπίστηκε το περιστατικό με τη σοβαρότητα που θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί, ενώ έθεσε και σειρά ερωτημάτων όπως πώς κατάφερε ο άνδρας και μπήκε στο νοσοκομείο ανενόχλητος σε ώρα που αυτό ήταν κλειστό;

Σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη για ποιον λόγο η μητέρα δεν έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά του νοσοκομείου, η μητέρα απάντησε πως δεν έχει τα χρήματα των 100 ευρώ που απαιτούνται για το παράβολο καθώς τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της είναι άνεργοι.

Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου επιβεβαίωσε πως τα ξημερώματα της Δευτέρας το νοσοκομείο που βρισκόταν σε γενική εφημερία, μπήκε ένας άνδρας με καπαρντίνα σε θάλαμο που νοσηλεύονταν παιδιά και σύμφωνα με τις καταγγελίες ήταν ημίγυμνος. 

Ο διοικητής είπε πως έχει διατάξει ΕΔΕ για το περιστατικό, ενώ σε ερώτηση εαν ο ίδιος επικοιωνησε με τη μητέρα είπε πως «θα κληθεί να καταθέσει στην ΕΔΕ». 


σχετικα αρθρα