Διαψεύδει ο Σωκράτης Κόκκαλης δημοσίευμα που τον εμπλέκει στην υπόθεση με το πρόστιμο της Gennet και την πρώην Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου.

Όπως αναφέρει ο κ. Κόκκαλης σε ανακοίνωσή του:

Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του περιοδικού HOTDOC της 29/10/2015 με τίτλο «Σαββαΐδου και στο βάθος Κόκκαλης και σιωπή....», καθ' ο μέρος με εμφανίζει προσωπικά αναμεμειγμένο στην «υπόθεση Gennet» και επιχειρεί να τη συσχετίζει και με σημερινά στελέχη του Ομίλου Intracom συνιστά κακόπιστη, ανήθικη και καθ' όλα ανάρμοστη επίθεση στο πρόσωπό μου με καταφανή προσβλητικό και συκοφαντικό χαρακτήρα, καθόσον δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την ως άνω υπόθεση.

Κατόπιν των ανωτέρω, θα προβώ στις δέουσες δικαστικές ενέργειες, τόσο εναντίον του εκδότη του παραπάνω περιοδικού που, περιέργως, ασχολείται μαζί μου κατ' επανάληψη όσο και κατά του συντάκτη του ως άνω δημοσιεύματος αλλά και εναντίον οιουδήποτε άλλου αναδημοσιεύσει το ως άνω κείμενο.

Intracom: Ουδέποτε υπήρξαμε μέτοχοι της GENNET

Η Intracom Holdings ανακοίνωσε ότι τόσο η Εταιρεία, όσο και ο Δημήτρης Κλώνης, νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ουδέποτε υπήρξαν μέτοχοι της εταιρείας GENNET Α.Ε.

Επιπλέον, η εταιρία γνωστοποιεί ότι με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ο κ. Κλώνης απηλλάγη ομόφωνα από κάθε ποινική ευθύνη σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση.

Ως εκ τούτου, τονίζει η Intracom, ουδεμία εμπλοκή υπάρχει σε σχέση με την σε εξέλιξη ποινική διαδικασία.

Νωρίτερα, η Gennet με ανακοίνωσή της, διέψευσε «σχέση» με την Κατερίνα Σαββαΐδου, δηλώνοντας «υπεύθυνα για πολλοστή φορά και κατηγορηματικά ότι η εταιρεία μας ουδέποτε έχει αναπτύξει την οποιαδήποτε επαγγελματική ή άλλου τύπου σχέση με την τέως Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων».