Στη σύλληψη 35 ατόμων και στη βεβαίωση 15 παραβάσεων, προχώρησαν το τελευταίο τριήμερο αστυνομικοί διάφορων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποίησαν στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Άμεσης Δράσης και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν 10 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, πέντε άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, τέσσερις για κλοπές, δύο υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας και πέντε άτομα για παράβαση του Νόμου περί Παιγνίων. Επίσης, ένα άτομο για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, τέσσερις διότι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα, που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, δύο για παράβαση του νόμου περί Όπλων και ισάριθμοι για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.

Σε σχετική σημερινή ανακοίνωση επισημαίνεται ότι κατασχέθηκαν είδη παρεμπορίου. Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν 13 παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του νόμου περί εκδιδομένων επ΄ αμοιβή προσώπων και δύο παραβάσεις για επαιτεία.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.