current views are: 3

2 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση04:37

Φτιάχνει από σήμερα ο καιρός – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Φτιάχνει από σήμερα ο καιρός σε όλη την Ελλάδα, με τους ανέμους ωστόσο να παραμένουν και τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Το πρωί αναμένονται λίγες πρόσκαιρες βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη.

Δημοσίευση 04:37’
αρθρο-newpost

Φτιάχνει από σήμερα ο καιρός σε όλη την Ελλάδα, με τους ανέμους ωστόσο να παραμένουν και τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Το πρωί αναμένονται λίγες πρόσκαιρες βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη.

Φτιάχνει από σήμερα ο καιρός σε όλη την Ελλάδα, με  τους ανέμους ωστόσο να παραμένουν και τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Το πρωί αναμένονται λίγες πρόσκαιρες βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο Λεκανοπέδιο θα κυμανθεί από 12 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 με 20 μποφόρ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Στη Θράκη και τη Μακεδονία θα παραμείνουν οι νεφώσεις και οι άνεμοι θα είναι μέτριοι ως ισχυροί φτάνοντας σε ένταση και τα 8 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Στερεά, την Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα με ένταση 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 22 βαθμούς και στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς  χαμηλότερη.

Στην ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα εμφανιστούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια, τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 20 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 8 μποφόρ.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες θα παρουσιαστούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στη βόρεια Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 μέχρι 21 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα 8 μποφόρ.

Στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 ως 22 βαθμούς και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ, από βόρειες διευθύνσεις.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα ασθενών βροχών, κυρίως τις πρωινές ώες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.