current views are: 4

5 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση11:14

Μητέρα εξαφανισμένου δικηγόρου: «Κάποιοι τον κρατάνε υπό ψυχολογική ομηρία»

Σοκαρισμένη δηλώνει η μητέρα του 33χρονου δικηγόρου που εξαφανίστηκε στις 13 Οκτώβρη από την Κομοτηνή, όπου και εθεάθη τελευταία φορά.

Δημοσίευση 11:14’
αρθρο-newpost

Σοκαρισμένη δηλώνει η μητέρα του 33χρονου δικηγόρου που εξαφανίστηκε στις 13 Οκτώβρη από την Κομοτηνή, όπου και εθεάθη τελευταία φορά.

Απαρηγόρητη είναι η μητέρα του 33χρονου δικηγόρου που εξαφανίστηκε στις 13 Οκτώβρη από την Κομοτηνή, όπου και έμενε τον τελευταίο καιρό και δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Περιμένοντας πάνω από τηλεφώνο ένα καλό νέο, μια πληροφορία για τον γιο της, η Μαρία Αγαπάκη που ζει στην Κρήτη εξιστορεί το «θριλερ» της εξαφάνισης του γιου της.

«Κάποιοι κρατάνε το παιδί μου υπό ψυχολογική ομηρία, αυτό φοβάμαι, αυτό υποψιάζομαι. Δεν αποκλείω να μου ζητήσουν και χρήματα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο παιδί μου. Εδώ και 22 μέρες δεν υπάρχει κανένα ίχνος του και η αστυνομία έχει «χτενίσει» όλη την Κομοτηνή χωρίς να βρει κάτι. Το παιδί μου κινδυνεύει» δήλωσε η μητέρα του δικηγόρου στο newpost.

Η κυρία Μαρία Αγαπάκη ζήτησε άδεια από την εισαγγελία ώστε να μπει η φωτογραφία του γιου της στο Silver Alert, με στόχο να επικοινωνήσουν όσοι τυχόν γνωρίζουν κάτι για τον γιο της. Ωστόσο το αίτημα ακόμα εκκρεμεί, όπως αναφέρει.

Από την πλευρά της Αστυνομίας, πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην υπόθεση.

Το τελευταίο μήνυμα του δικηγόρου

«Φεύγω γιατί με κυνηγούν…», έγραψε πριν εξαφανιστεί 33χρονος δικηγόρος. Τα παραπάνω έλεγε το τελευταίο γραπτό μήνυμα που έστειλε στη μητέρα του που ζει στο Ηράκλειο. Έφυγε τη νύχτα της 13ης Οκτωβρίου από το σπίτι του στην Κομοτηνή χωρίς να ενημερώσει κανέναν από τους συγγενείς ή φίλους του και αγνοείται εδώ και 20 μέρες.

Τα ίχνη ενός νεαρού δικηγόρου με καταγωγή από το Ηράκλειο έχουν χαθεί εδώ και μισό περίπου μήνα από την Κομοτηνή όπου ζει, εργάζεται και κάνει το μεταπτυχιακό του τα τελευταία χρόνια. Φοιτητής στη Νομική Σχολή Κομοτηνής υπήρξε στο παρελθόν ο Γιάννης Αγαπάκης, οπότε επέλεξε να μείνει στην πόλη μας, για να εργαστεί και παράλληλα να συνεχίσει τις σπουδές του σε ανώτερο επίπεδο.

Θήτευσε ως ασκούμενος δικηγόρος δίπλα σε γνωστή δικηγόρο της πόλης μας και στη συνέχεια παρέμεινε δίπλα της αναλαμβάνοντας τις πρώτες του υποθέσεις. Ταυτόχρονα από την περσινή χρονιά παρακολουθούσε μαθήματα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Διεθνούς Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΔΠΘ.


 Στις 13 Οκτωβρίου μητέρα και γιος μίλησαν στο τηλέφωνο γύρω στις 8 το βράδυ. «Ξύπνησε με το πρωί να πάω στο πανεπιστήμιο και μετά στο γραφείο», φέρεται να είπε ο Γιάννης στη μητέρα του. Στις 14 Οκτωβρίου, η μητέρα του τηλεφώνησε στο σταθερό τηλέφωνο του γιου της στο σπίτι του, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη, όμως εκείνος δεν βρίσκεται εκεί για να το σηκώσει. Τότε η μητέρα συνειδητοποίησε ότι έχει στο κινητό της ένα μήνυμα σταλμένο από τον γιο της που αναφέρει «φεύγω γιατί με κυνηγούν…».

Στο μεταξύ, από την περιοχή Μενεμένη της Θεσσαλονίκης εστάλη το μήνυμα, όπως προέκυψε από έρευνα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στην οποία απευθύνθηκε η μητέρα του εξαφανισθέντος αναζητώντας στοιχεία για το που μπορεί να βρίσκεται το παιδί της. «Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα από το παιδί μου, από τότε το κινητό του είναι κλειστό, 20 ημέρες με την σημερινή», δηλώνει η κυρία Αγαπάκη. 
 


σχετικα αρθρα