Άγριες συμπλοκές σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, από όπου αναχωρούσαν οπαδοί της Ντιναμό αλλά και Σέρβοι φίλα προσκείμενοι στον Ολυμπιακό.

Κροάτες οπαδοί ήρθαν στα χέρια με Σέρβους. Μάλιστα, οι χούλιγκανς εμφανίστηκαν με σιδηρογροθιές και αιχμηρά αντικείμενα και οι συμπλοκές αγρίεψαν με αποτέλεσμα δεκάδες τραυματίες.

Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και βρήκε τραυματίες Κροάτες με χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ προχώρησε σε 36 προσαγωγές ατόμων. Σε κρίσιμη κατάσταση φέρεται να είναι ένας οπαδός της Ντιναμό που ξυλοκοπήθηκε με αλυσίδα.

Στην αστυνομία δεν αποκλείουν ότι οι χούλιγκανς της Σερβίας είχαν στήσει... ραντεβού θανάτου στους Κροάτες.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία είχε εκφράσει φόβους για επεισόδια των δύο οπαδών με αφορμή τον αγώνα Ολυμπιακού - Ντιναμό.

Για αυτό και η ΕΛ.ΑΣ. επιδόθηκε σε εξονυχιστικούς ελέγχους σε σημεία από όπου θα περνούσαν τόσο οι Σέρβοι όσο και οι Κροάτες. 

Είναι ενδεικτικό ότι χτες ξεπέρασαν τις 50 οι προσαγωγές Κροατών οπαδών σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας και σε συνδέσμους για κατοχή ύποπτων αντικειμένων.

Σημειώνεται ότι οι Κροάτες φίλαθλοι βρίσκονται στην Αθήνα, για τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ συνεχίζονται και οι προσαγωγές Σέρβων οπαδών του Ερυθρού Αστέρα που εκτιμάται ότι ετοίμαζαν ραντεβού θανάτου.

Στην κατοχή των Κροάτων φιλάθλων βρέθηκαν σιδερογροθιές, φωτοβολίδες, διάφορα εργαλεία, αλλά και ναρκωτικές ουσίες, ενώ Σέρβοι οπαδοί συνελήφθησαν ακόμα και με μπετόβεργες.