Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσε την Παρασκευή στην Εισαγγελία ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση στο Σύνταγμα

Κατέθεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνο. Συναντήθηκα με τον κ. Τόσκα και ζήτησα το αυτονόητο, τη σύλληψη κάθε υπευθύνου, αλλά και των υποκινητών των επεισοδίων. Η Χρυσή Αυγή και εκείνοι που την εκπροσωπούν εκφράζουν τον σκοταδισμό, τη βία, τον τραμπουκισμό. Γρονθοκοπούν την ελευθερία για να σκοτώσουν την Δημοκρατία. Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε όλοι εμείς, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και τα δημοκρατικά  κόμματα που τους εκπροσωπούν. Η κυβέρνηση από την πλευρά της πρέπει έμπρακτα να προστατεύει τα δικαιώματα και την ασφάλεια των ελλήνων πολιτών και των εκπροσώπων τους.

Τώρα καλείται να το αποδείξει με πράξεις και όχι με ωραία λόγια. Η άμεση σύλληψη των δραστών είναι ζήτημα τιμής για τη Δημοκρατία. Όπως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θα είμαι πάντα απέναντι στη βία, στη μισαλλοδοξία, στην ανοησία και την ιδεοληψία. Θα είμαι πάντα μαχητικά μαζί με την Δημοκρατία που δεν τρομοκρατείται αλλά και οφείλει να αυτοπροστατεύεται». δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ο κ. Κουμουτσάκος παρέμεινε για λίγη ώρα στο γραφείο του εισαγγελέα και προσκόμισε φωτογραφίες των προσώπων που του επιτέθηκαν. Σημειώνεται ότι για το θέμα η Εισαγγελία Πρωτοδικών έχει διατάξει τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.