Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, έξω από τον σύνδεσμο του Άρη (στα παλιά γραφεία του ΛΑΟΣ) συνεπλάκησαν περί τα 80 άτομα στο κέντρο της Κοζάνης.

Περίπου 40-50 οπαδοί του ΠΑΟΚ,σύμφωνα και με αστυνομικές πηγές, επιτέθηκαν με ρόπαλα, λοστούς και σιδερόβεργες στους οπαδούς του Αρη, που και αυτοί φέρεται να ήταν ανάλογα…οπλισμένοι. Ωστόσο, επενέβη άμεσα η ΟΠΚΕ με δύναμη εννέα ατόμων και διέλυσε την συμπλοκή σχεδόν εν τη γεννέση της, χωρίς να έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς ή φθορές σε αυτοκίνητα και καταστήματα.

Θα πρέπει όμως να σημειωθεί, πως από φωτοβολίδες κρότου που έριξαν οπαδοί λίγο έλειψε να καεί διαμέρισμα δεύτερου ορόφου, όταν έσπασαν τα τζάμια μπαλκονόπορτας και έπιασε φωτιά η κουρτίνα!

Σύμφωνα με περίοικους μέσα έμενε οικογένεια με δύο μωρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι άντρες της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ σημασία εχει το ότι από τον εκεί χώρο η Αστυνομία μάζεψε σιδηρόβεργες, κράνη μοτοσικλετιστών, ρόπαλα, πυροσβεστήρες και διάφορα άλλα αντικείμενα.