current views are: 6

9 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση08:44

Πήγαν να της κλέψουν το παιδί στο σούπερ μάρκετ!

Αναστάτωση προκλήθηκε σε σούπερ μάρκετ της Βάρης όταν ομάδα αθίγγανων προσπάθησε να αρπάξει ένα αγοράκι.

Δημοσίευση 08:44’
αρθρο-newpost

Αναστάτωση προκλήθηκε σε σούπερ μάρκετ της Βάρης όταν ομάδα αθίγγανων προσπάθησε να αρπάξει ένα αγοράκι.

Αναστάτωση προκλήθηκε σε σούπερ μάρκετ της Βάρης όταν ομάδα αθίγγανων προσπάθησε να αρπάξει ένα 3χρονο αγοράκι.

Μιλώντας το πρωί η μητέρα του παιδιού στον Γιώργο Παπαδάκη, ανέφερε ότι την ώρα που μπήκε με τον γιο της στο κατάστημα, άφησε το χέρι του προκειμένου να πιάσει ένα καλαθάκι για τις αγορές της.

Τότε μια γυναίκα Ρομά άρπαξε το χέρι του παιδιού και τον τράβηξε έξω. Αμέσως ο μικρός άρχισε να φωνάζει και στο σημείο επικράτησε αναστάτωση. Αμέσως η μητέρα με την κοπέλα που βρισκόταν στην υποδοχή του καταστήματος κατάφεραν και ξανατράβηξαν το παιδί στο εσωτερικό ενώ η Ρομά τράπηκε σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας Δίας και ερευνώντας βίντεο από τις κάμερες του καταστήματος συνέλαβαν τέσσερα άτομα ως συνεργούς σε απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και μία 50χρονη γυναίκα Ρομά η οποία αναγνωρίστηκε από την μητέρα του παιδιού ως αυτή που προσπάθησε να βγάλει το παιδί από το κατάστημα.

Σε βαρος της σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και της ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Η Ρομά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι μπέρδεψε το παιδί με το δικό της, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, και η συνεργάτης κυρία Κονταξή, η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.

«Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία, οπότε ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και τελικά κατάφεραν να μην προχωρήσουν» είπε η κυρία Κονταξή.


σχετικα αρθρα