Δεν πτοήθηκαν από τη βροχή οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συνεχίζουν την κινητοποίηση τους κατά των μέτρων λιτότητας στον Λευκό Πύργο. Με σκηνές και αίτημα «Να φύγει το Μνημόνιο» διαδηλώνουν ειρηνικά για πέμπτη μέρα. Η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε γύρω στις 7 χθες το απόγευμα είχε ως συνέπεια να καθυστερήσει η προγραμματισμένη συγκέντρωση, ωστόσο μόλις η βροχή κόπασε, ο κόσμος άρχισε να πυκνώνει.

Ορισμένοι από τους διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στο πλακόστρωτο της Λεωφόρου Νίκης, προσπαθώντας να πείσουν όσους απολάμβαναν τον καφέ τους στην παραλία, να συμμετάσχουν στην λαϊκή συνέλευση που είναι σε εξέλιξη και στην οποία συζητείται η πορεία των κινητοποιήσεων.

Στον Λευκό Πύργο κατέληξε η πορεία των εργαζόμενων στην ΕΥΑΘ κατά της ιδιωτικοποίησης της Εταιρίας και εκπρόσωπος τους απευθύνθηκε στον κόσμο.

Συγκροτήθηκαν ομάδες εργασίας (καθαρισμού, περιφρούρησης, κατασκευών, διαδικτύου κλπ) καθώς και θεματικές ομάδες ανέργων-συμβασιούχων, ανεργίας, παιδείας και γενικών προτάσεων.