current views are: 3

12 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση03:30

Πώς λειτουργούν τα μέσα μεταφοράς σήμερα – Ακυρώσεις δρομολογίων στα τρένα

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του μετρό λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ.

Δημοσίευση 03:30’
αρθρο-newpost

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του μετρό λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ.

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του μετρό λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ σήμερα.

Τα υπόλοιπα μέσα Μεταφοράς θα λειτουργήσουν ως εξής: 

Λεωφορεία: Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 9:00 το πρωί και από τις 9:00 το βράδυ έως και τη λήξη της βάρδιας.

Ηλεκτρικός-Τραμ: Δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 π.μ. και από 4.00 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.

Τρένα ΟΣΕ: Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα τρένα του ΟΣΕ καθώς και του Προαστιακού λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) στη γενική απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

Λιμάνια: Σοβαρά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από σήμερα, δημιουργεί η πολυήμερη απεργία των εργαζόμενων στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο, που αντιδρούν στην ένταξη του ταμείου τους σε ενιαίο φορέα ασφάλισης (εξαιτίας της απεργίας, πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες δεν μπορούν να προμηθευτούν το απαραίτητο έγγραφο ελευθεροπλοΐας, δηλ. ότι η εταιρεία δεν οφείλει στο ΝΑΤ) για τα πλοία από το αρμόδιο τμήμα του Ταμείου.

Παράλληλα, χωρίς δρομολόγια πλοίων θα μείνουν την Πέμπτη, όλα τα λιμάνια της χώρας, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ. Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα από τις 12:01 τα ξημερώματα της Πέμπτης έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

 

σχετικα αρθρα