Στο νοσοκομείο Πύργου σοβαρά τραυματισμένες μεταφέρθηκαν το μεσημέρι μια 28χρονη και η μητέρα της, όταν η πρώτη θέλοντας να μιλήσει από το μπαλκόνι με την μητέρα της που βρισκόταν στο δρόμο με ψώνια στα χέρια, έχασε την ισορροπία της και έπεσε πάνω της. 

Όπως αναφέρει το patrisnews.com το συμβάν έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της Ηλείας όταν η 28χρονη βρισκόταν στο μπαλκόνι διαμερίσματος που «βλέπει» στην οδό Γυμνασιάρχου Δούκα (πρ. Ζαΐμη) αντίκρισε τη μητέρα της η οποία κατέβαινε τη Θεμιστοκλέους με ψώνια στα χέρια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κοπέλα, θέλοντας να της μιλήσει στήριξε το κορμί της στο μπαλκόνι και στη συνέχεια για αδιευκρίνιστους λόγους –πιθανότατα λόγω ζαλάδας- έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό. 

Η πτώση της, όμως, είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω στη μητέρα της, το σώμα της οποίας λειτούργησε ως «ασπίδα» για την κόρη της. 

Οι δύο γυναίκες διακομίσθηκαν τραυματισμένες, με τη μητέρα να είναι πιο σοβαρά, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου, ενώ στο σημείο συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος.

Τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος διερευνά η Ασφάλεια Πύργου.