current views are: 2

13 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση12:17

Η «Ελπίδα» βραβεύει την ΑΚΜΗ Running Team

Τη δύναμη, τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους έφεραν μαζί με το χαμόγελό τους οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Δημοσίευση 12:17’
αρθρο-newpost

Τη δύναμη, τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους έφεραν μαζί με το χαμόγελό τους οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Τη δύναμη, τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους έφεραν μαζί με το χαμόγελό τους οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Ήταν τα αγόρια και τα κορίτσια που αποτελούσαν την ΑΚΜΗ RUNNING TEAM και έτρεξαν την προηγούμενη Κυριακή στον 33o Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας με το σύνθημα «Τρέχουμε για την ΕΛΠΙΔΑ».

Ήταν τα παιδιά που η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, θέλησε να τιμήσει ως έκφραση αναγνώρισης της ευγενικής τους χειρονομίας να μεταδώσουν το μήνυμα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» μέσα από ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, όπως είναι ο Μαραθώνιος της Αθήνας, όπου μάλιστα κέρδισαν δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο.

«Πρωτοβουλίες όπως η δική σας, είπε η κυρία Βαρδινογιάννη καλωσορίζοντάς τα, που θελήσατε να τρέξετε για την «ΕΛΠΙΔΑ» στον θρυλικό Μαραθώνιο, μας κάνουν υπερήφανους για το ήθος και τη μεγάλη ψυχή της νέας γενιάς της πατρίδας μας. Η συμβολή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, του Προέδρου του, κυρίου Κωνσταντίνου Ροδόπουλου, και όλων σας στο έργο μας αποτελεί για εμάς μεγάλη ενθάρρυνση και επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει κοντά στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Με συγκινεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η νέα γενιά, στέλνει με ευαισθησία μήνυμα αγάπης προς τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ένα μήνυμα που συνδυάζει την αγωνιστικότητα και τον ανθρωπισμό. Η σημερινή ημέρα ενώνει τις καρδιές μας και συστρατεύει στον αγώνα μας πολλούς ακόμα νέους φίλους… Η διάδοση των μηνυμάτων μας μέσα από αθλητικές διοργανώσεις είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντική. Γι’ αυτό και η σημερινή συγκέντρωση είναι πολύ ξεχωριστή για μένα! Όλοι οι συμμετέχοντες είναι νικητές στην καρδιά μας…».

Προσκεκλημένος στην εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κύριος Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, τον οποίο η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε θερμά για την ανεκτίμητη στήριξή του στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» όλα αυτά τα χρόνια, και τον συνεχάρη για τη σπουδαία δουλειά η οποία συντελείται στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Ως αναγνώριση της σημαντικής του προσφοράς, του απένειμε την Τιμητική Πλακέτα του Συλλόγου.

Ο κύριος Ροδόπουλος, παίρνοντας τον λόγο, αφού ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για την τιμή που του κάνει, είπε: « Μπροστά σ’ αυτά που προσφέρει η κυρία Βαρδινογιάννη και ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» στα παιδιά και στις οικογένειές τους, αυτό που προσφέραμε εμείς είναι ελάχιστο. Θέλω να πω ένα μεγάλο «Μπράβο» στην Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και σε όλους όσοι εργάζονται σε αυτόν. Θα έπρεπε η Πρόεδρος του, που δίνει το στίγμα της ελπιδοφόρου ανοίξεως να ονομάζεται Μαριάννα ΕΛΠΙΔΑ Βαρδινογιάννη. Η τιμή είναι όλη δική της, όχι δική μας. Γιατί οι αθλητές μας έτρεξαν κάτω από ένα όρα,μα, το όραμα της ΕΛΠΙΔΑΣ, και αυτή είναι που μας κρατάει ζωντανούς».

Ακολούθησε η απονομή της Τιμητικής Πλακέτας του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» στους πρωταθλητές της ΑΚΜΗ RUNNING TEAM, της Αναστασίας Μαρινάκου, που κέρδισε το κύπελο και το χρυσό μετάλλιο στα 5 χιλιόμετρα γυναικών, του Κωνσταντίνου Γκελαούζου, που κέρδισε το κύπελο και το χρυσό μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα ανδρών, και του Μάρκου Γκούρλια που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 15 χιλιόμετρα ανδρών. Και οι τρεις πρόσφεραν τα μετάλλιά τους και τα κύπελα που πήραν στην «ΕΛΠΙΔΑ» λέγοντας πως ήταν τιμή τους που έτρεξαν για την «ΕΛΠΙΔΑ». «Αυτό που κάναμε, είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος, ήταν ένα «τουβλάκι» που βάλαμε για να υποστηρίξουμε τα παιδιά του Συλλόγου».

Η κυρία Βαρδινογιάννη συγκινημένη ευχαρίστησε από καρδιάς τα παιδιά, χαρακτήρισε τα μετάλλια τους, μετάλλα ανθρωπιάς και αγάπης και τους ευχήθηκε να κερδίσουν πάρα πολλά ακόμα στη ζωή τους.

Τα παιδιά δεν παρέλειψαν να συγχαρούν την κυρία Βαρδινογιάννη για το έργο που επιτελεί αλλά και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ που τα στηρίζει στις σπουδές και στον αθλητισμό.

Τέλος σε όλα τα παιδιά της ΑΚΜΗ RUNNING TEAM απονεμήθηκε το Μετάλλιο του Υποστηρικτή του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».


σχετικα αρθρα