Έφυγε από τη ζωή ο εκτελεστικός γενικός διευθυντής του ομίλου ΟΤΕ Ζαχαρίας Πιπερίδης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΤΕ, η διοικητική ομάδα, ο πρόεδρος του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας και όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του.

«Ο Ζαχαρίας Πιπερίδης υπηρέτησε τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών περισσότερα από 20 χρόνια. Ήταν Chief Operating Officer του Ομίλου ΟΤΕ από τον Φεβρουάριο του 2011 και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της COSMOTE από το Νοέμβριο του 2007. Συνέβαλε τα μέγιστα στον μετασχηματισμό του ΟΤΕ σε μια σύγχρονη εταιρεία και στη διάθεση σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών που έκαναν τη διαφορά για τους πελάτες μας και ανέπτυξαν την αγορά των τηλεπικοινωνιών στο σύνολό της» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΟΤΕ.

«Ο Ζαχαρίας για όλους μας ήταν και θα είναι αναντικατάστατος» αναφέρεται από τον ΟΤΕ για τον αδόκητο θάνατο του εκτελεστικού γενικού διευθυντή του Ομίλου.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΟΤΕ

Ο Όμιλος ΟΤΕ μετά λύπης επιβεβαιώνει την αιφνίδια απώλεια του διακεκριμένου στελέχους του και Chief Operating Officer της εταιρείας, Ζαχαρία Πιπερίδη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, η Διοικητική ομάδα, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Ο Ζαχαρίας Πιπερίδης υπηρέτησε τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών περισσότερα από 20 χρόνια. Ήταν Chief Operating Officer του Ομίλου ΟΤΕ από τον Φεβρουάριο του 2011 και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της COSMOTE από το Νοέμβριο του 2007. Συνέβαλε τα μέγιστα στον μετασχηματισμό του ΟΤΕ σε μια σύγχρονη εταιρεία και στη διάθεση σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών που έκαναν τη διαφορά για τους πελάτες μας και ανέπτυξαν την αγορά των τηλεπικοινωνιών στο σύνολό της.

Ο Ζαχαρίας για όλους μας ήταν και θα είναι αναντικατάστατος. 

Το βιογραφικό του Ζαχαρία Πιπερίδη

Ο Ζαχαρίας Πιπερίδης ήταν  Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ από τον Φεβρουάριο του 2011 και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της COSMOTE από το Νοέμβριο του 2007. Είχε  μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, τον οποίο και υπηρέτησε τα τελευταία 20 χρόνια. 

Είχε εργαστεί από θέσεις ευθύνης εμπορικού ή τεχνικού τομέα σε εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ανά την Ευρώπη (Vodafone Ελλάδας, O2 Γερμανίας, ΟΤΕ Investments, RomΤelecom Ρουμανίας, Wind Ελλάδας). Ο Ζαχαρίας  Πιπερίδης ήταν απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού), ενώ είχε τίτλο Master οf Science in Communications & Signal Processing από το Imperial College of Science Technology & Medicine του Λονδίνου, καθώς και τίτλο ΜΒΑ από το Heriot – Watt University του Edinburgh Business School.


TAGS