Αυτοσχέδιο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εγκατεστημένο στο υπόγειο του σπιτιού τους, είχαν δημιουργήσει δύο άτομα που συνελήφθησαν από την ασφάλεια Τρικάλων.

Πρόκειται για έναν 45χρονο και έναν 27χρονο οι οποίοι, κατά τον έλεγχο αστυνομικών στο αυτοκίνητό τους, βρέθηκαν να κατέχουν μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους (5,2) γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού και κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τους, στην Καρδίτσα, όπου και εντοπίσθηκε το εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας και γλάστρες με 17 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,10 έως 1,50 μέτρα. Μάλιστα, στο χώρο, οι δύο συλληφθέντες είχαν εγκαταστήσει κατάλληλα μονωτικά υλικά, σύστημα εξαερισμού και ειδικούς λαμπτήρες προκειμένου να δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη των φυτών.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 294 γραμμαρίων, συσκευασίες που περιείχαν την ναρκωτική ουσία ΜDMA, συνολικού βάρους 14,6 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας και ένας τρίφτης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.