Σε «Παύλου Φύσσα» μετονομάστηκε σήμερα η οδός Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, σε μια λιτή εκδήλωση, παρουσία των γονιών του μουσικού, Παναγιώτη και Μάγδας Φύσσα, αλλά και φίλων στο σημείο της δολοφονίας. 

«Ένας δρόμος είναι ένας δρόμος. Αλλά ο Παύλος μου σήμερα δεν είναι εδώ» είπε συγκινημένη η μητέρα του αντιφασίστα μουσικού και ζήτησε την απόδοση δικαιοσύνης.

«Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τάγμα εφόδου της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής», τόνισε  ανοίγοντας την εκδήλωση ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος και συνέχισε λέγοντας ότι «η δολοφονία του Παύλου έχει σημαδέψει τη μνήμη όλων. Ποιος περνάει από αυτό το σημείο και δεν φέρνει στο μυαλό του εκείνη τη νύχτα που ο Παύλος Φύσσας έγινε ο δικός μας Παύλος, που πλέον η καρδιά του χτυπά μέσα στις δικές μας καρδιές;»

Ακολούθως  έπαιξαν συγκροτήματα με μουσικούς φίλους του Παύλου Φύσσα, ενώ στις 19.00 θα προβληθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Εμμ. Μπενάκη 70), το ντοκιμαντέρ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.» και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον δημοσιογράφο και δημιουργό του ντοκιμαντέρ Άρη Χατζηστεφάνου.